2022 Dekorasyon Fikirleri ve Aksesuarları

Evinize renk katacak ve havasını değiştirecek birbirinden güzel 2022 Dekorasyon Fikirleri ve Aksesuarlarına göz atacağız. 2022 dekorasyon fikirleri ve aksesuarları trendlerinde evinize yeni bir başlangıç ve şık dokunuşlarla dekore edin.

Ev dekorasyon fikirleri ile yaşadığınız alana daha şık ve güzel bir hale getirirsiniz. Ev dekorasyon fikirleri ile artık evinizi değer katın.

1 – Dekoratif Heykeller

dekoratif heykeller

dekoratif heykeller

Dekoratif Heykeller, iç tasarım ruhuna hitabet eder. Bir odada heykel aksesurları odaya zarefet ve klasisizm dokunuşu katabilir. Her tarza hitap edebilecek otantik olması sebebiyle ortama gizemli bir hava katabiliyor.

2 – Dekoratif Kase ve tabaklar

dekoratif kase

Bronz, gümüş, alüminyum görünüşe sahip kase ve tabaklar herhangi bir sehpada veya oturma dolaplarında muhteşem bir vurgu yapar.

3 – Benzersiz Saatler

dekorasyon saatler

Saatler her ne kadar zaman göstermek için olsada bir evin en gizli dekoratif aksesuarıdır. Güzel ve seçebileceğiniz bir saat oda’ya zarafet duygusu katar.

4 – Dekoratif Lambalar

Son zamanlarda epeyce popüler olan dekoratif lambalar bu popülerliğini hakediyor. Avizeler, Led ışıklar, sarkıt lambalar, günümüz ev dekorasyonuna renk katan en önemli unsurlardandır. Evinizin tarzına göre bir aydınlatma seçerek sizde bu dekorasyon fikrini deneyin!

5 – Rengarenk Minderler

Minderler, koltuklardan daha fazla ön plandandadır. Bu sebeple rengarenk minderler alarak koltuklarınızı süsleyebilirsiniz. Ayrıca renkli minder almak diğer dekoratif aksesuarlara göre daha ekonomiktir. Özzelikle nört bir kanepeye sahipseniz rengarenk minderler tam sizin için!

6 – Tablo ve resimler

Ve son olarak estetik açıdan eve en çok renk katan aksesuarlar biri tablo ve resimlerdir. Resimler bir evin ufkunu gösterir ve o eve dair güzel bir izlenim verir.

Sizde evinizi tamamen yenilemek ve özel olarak dekorasyon istiyorsanız bize buradan ulaşabilirsiniz.