2024 ev tadilat fiyatları ne kadar ? yazımızda güncel ev tadilat fiyatları, tadilat fiyatları hakkında göz atacağız. Firmamız İstanbul merkezli bir tadilat firmasıdır. Bu sebeple İstanbul tadilat fiyatları olarak değerlendireceğiz.

2024 Ev Tadilat Fiyatları artan ekonomik sorunlar neticesiyle bir önceki yıllara göre fiyatlar sık sık değişiklik göstermektedir. Doğru fiyat teklifi almak için Firmamız’ın sizlere sunduğu keşif talebi ile İstanbul’un tüm bölgelerinde tadilat dekorasyon hizmeti sunuyoruz.

2024 yılı itibariyle 3+1 evin komple tadilatı 500.000 TL 1.500 milyon TL arasındadır. Fiyatlar malzeme ve yapılan işe göre değişmektedir. Evinize yapacağınız dekorasyon da maliyetlerin sınırı yoktur. Örneğin evinize aşırı lüks bir dekorasyon yapmak isterseniz milyonlarca liralara ulaşabilir.

2024 Ev Tadilat Fiyatları

Uygulama Ortalama Fiyat
Yıkım moloz işleri yapılır(Mevcut değiştirilecek seramik ve fayans söküm kırım işleri)20.000 TL
Parke ve fayans döşeme170.000 TL
Su Tesisatı, Elektrik Tesisatı, Kalorifer Tesisatı,Sıhhi Tesisat110.000 TL
Tüm Alçı,Alçıpan Boya, Badana İşleri140.000 TL
TOPLAM : 440,000 TL
ev tadilat fiyatları

Yukarıdaki tablo ortalama malzeme ve işçilik ev tadilat fiyatlarıdır. Fiyatlar malzeme,işçilik,nakliyat gibi durumlara göre değişiklik gösterir. Artan ekonomik sorunlar nedeniyle fiyatlar sık sık değişmektedir. Firmamız olarak olabildiğince içeriği güncel tutmaya çalışıyoruz doğru fiyat teklifi içi firmamız ile iletişime geçerek keşif talebi isteği için bize ulaşabilirsiniz.

Fiyat Komple Tadilat Ortalaması olarak yazılmıştır. Evinizin bir bölümü için kısmi tadilat yaptırmak istiyorsanız bize ulaşarak keşif talebi ile hizmetimizden faydalanabilirsiniz.

Evinize tadilat ve dekorasyon yaptırmak yorucu ve stresli bir süreç olmaktadır. Bu süreç içerisinde profesyonel firmalar ile çalışmanız gerekmektedir. Firmamız İstanbul’da yıllar boyu tecrübesiyle her bütçeye her zevke uygun tadilat dekorasyon hizmeti vermektedir. Aşağıdaki görsellerden veya instagram hesabımızdan referans ve portföyümüze göz atabilirsiniz.

Ev Tadilatı Projelerimiz

mutfak tadilatı öncesi
mutfak tadilatı öncesi
mutfak tadilatı sonrası
mutfak tadilatı sonrası
gayrettepe mutfak tadilatı
Tadilat çalışmaları

Yukarıdaki videoda İstanbul Zekeriyaköy’de yaptımız komple ev tadilatı çalışmasıdır. Çalışmada tüm detaylar videoda yer almaktadır.

Ev tadilat fiyatlarının sabit bir miktarı yoktur. Ve bir çok faktörlere göre güncel tadilat fiyatları belirlenir bunlar :

  • Tadilat yapılacak alan (komple tadilat,kısmi tadilat)
  • Hangi odalarda tadilat yapılacak
  • Hangi tadilat işleri yapılacak (boya,alçı,parke döşeme..)
  • Evin durumu
  • Tadilat bütceniz

Komple ev tadilatı fiyatları malzemeler, işçilik, montaj, nakliye göre maliyet belirlenir. Diğer yazımız olan banyo tadilat fiyatları 2024 hakkında bilgiler için yazımıza göz atabilirsiniz.

Ev tadilatında malzemeleri siz seçerek işçilik ile evinizin tüm her yerlerine en uygun fiyat ile hizmet veriyoruz. Firmamız ev tadilatında iş garantisi ve yapılacak tüm işler A’dan Z’ye yazılı bir şekilde sözleşme yapıyoruz. Firmamızın iki adet Ev tadilat paketleri bulunmaktadır. Bunlardan biri Ekonomik tadilat Paketi diğeri ise ultra lüks tadilat paketidir. Bu paketlerle tüm ev tadilatı ihtiyaçlarınızı 1.kalite malzeme ve 1.sınıf işçilik ile bitiriyoruz.

İstanbul Ev Tadilat Fiyatları

İstanbul’un tüm bölgelerinde en uygun ev tadilat fiyatları sunuyoruz. Son yıllarda ülkemizde artan zam oranları nedeniyle bu durum hem müşteriyi ve hemde hizmet vereni olumsuz etkilemektedir. Firmamız tüm hizmetlerinde kaliteli malzeme ve alanında deneyimli ustalar ve iç mimarlar ile sizlere en uygun fiyatlarla hizmet vermekteyiz. Sizde bizimle iletişime geçerek ücretsiz keşif hizmetini kullanarak fiyat teklifi alabilirsiniz.

Ev tadilat masraf hesaplama

Ev tadilat masraf hesaplama nasıl yapılır ? diye sorarsanız bu yazımızda sizlere açıklıyoruz. Örneğin 110 metrekare bir eviniz var ve evinizin 30 m2 salonuna parke döşeme uygulatacaksınız.
Parke’nin m2 ise 110TL ve 30×110 = 3,300 TL salon parke fiyatı tutar. Aynı şekil odalarda 45m2 diyelim, parke’nin m2 = 110TL olduğuna göre 45×110 = 4,950 TL tutar. Bu hesaplama aynı şekil seramik döşeme, fayans döşeme gibi bir çok tadilat fiyat hesaplaması yapabilirsiniz.

Ev Tadilatı ne kadar sürer ?

Ev tadilatları ortalama 15 – 25 gün arası sürer. Eşyalı evlerin tadilatı ise boş eve göre daha fazla sürmektedir. Tadilat çalışma süreleri genel olarak yapılacak işe göre değişmektedir.

Ev tadilatında nasıl tasarruf edilir ?

Ev tadilatında tasarruf etmenin başlıca kuraları maliyetleri hesaplamaktır. Ve bir çok tadilat firmasından fiyat teklifi alarak onları değerlendirmektir. Firmalardan fiyat tekliflerinin yanı sıra bir çok firma keşif hizmeti vermektedir. Profesyonel bir firmanın evinizi inceleyerek size doğru bir fiyat vermesi çok önemlidir. Fiyatları değerlendirin ve tasarruf edin.

Ev tadilatında dikkat edilmesi gerekenler

Evinize tadilat yaptırmadan önce tüm yapılacak işlere dair not alınız. Bütçenize göre firmalardan fiyat teklifleri alabilirsiniz anlaşacağınız firmaları araştırıp tadilat sözleşmesi yapabilirsiniz. Böylece yapılacak işe dair firma ve müşteri tüm haklarını koruyabilecek. Bir diğer dikkat edilmesi gereken ise Profesyonel yardımdır. Büyük tadilat işleri için mutlaka uzman bir inşaat firması veya profesyonel bir tadilat ekibiyle çalışmak önemlidir.

Evinize tadilat yaptırmak istiyorsunuz ve kararsız iseniz evimi yenilemek istiyorum başlıklı yazımıza göz atabilirsiniz. Burada eskimiş evinizi yenilemeniz için bir çok nedene ulaşabilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular :

Hangi tür firmalarla anlaşmalıyım ?

Firma seçimi çok önemlidir. Anlaşacağınız firmanın referanslarına ve marka kimliğini araştırmanız önemlidir. Ayrıca çevrenizde tadilat yaptıran yakın kişilere sorarak firma seçimi yapabilirsiniz.

2+1 Ev Tadilat Fiyatı ne kadar ?

Bunun için kesin fiyat söylenemez fakat. 2+1 60 70 m2 Bir evin ortalama komple tadilat fiyatı 75 Bin TL başlıyor. En uygun fiyat teklifi almak için lütfen firmamıza ulaşarak ücretsiz keşif özzeliğinden yararlanabilirsiniz.